Lasna kozmetika

V našem salonu uporabljamo vrhunsko profesionalno lasno kozmetiko znamk

Kerastase, L’Oréal Professionnel in Paul Mitchell

V želji, da vam ponudimo res najboljše, lahko omenjeno lasno kozmetiko pri nas tudi kupite in s tem svojim lasem omogočite vrhunsko nego tudi doma.

Kerastase

Kerastase

Če želite, da bodo vaši lasje izjemni, si zaslužijo osebno nego po meri. Kozmetika Kérastase združuje strokovna znanja najboljših svetovnih frizerjev in najbolj naprednih znanstvenih skupin. Pod njihovim nadzorom nastajajo edinstveni izdelki za nego las. Za njih so značilne visoko koncentrirane učinkovite sestavine, izpopolnjene z molekularnimi kompleksi, s prijetno teksturo in vonjem ter elegantno obliko embalaže. Nega za lase Kérastase je kos visokim zahtevam tega časa, poleg tega pa razvaja vaše čute.

Nutritive

Resistance

Volumfique

Discipline

Ponujamo še izdelke iz sledečih Kerastase linij:

Densifique, Soleil, Reflection, Cristalliste, Elixir Ultime, Kerastase HOMME, Specifique, Chronologiste.

LOreal-emblem

L'Oréal

Kozmetika L´Oréal Professionnel je znana in ekskluzivna znamka, podružnica priznane blagovne znamke L’Oréal Paris. Gre za profesionalno in vrhunsko lasno kozmetiko, ki ponuja svojim strankam številne možnosti glede na barvo, obliko ter druge zahteve. Linija je razdeljena v dve skupini, ki sta sestavljeni iz izdelkov za domačo uporabo in za salone. Med najbolj znanimi linijami izdelkov so L´Oréal Professionnel Série Expert, Tecni Art in Nature. Kozmetika je uporabljena v najvišjih krogih filmske in manekenske industrije.

Professionnel

Professionnel Série Expert

paul-mitchell-logo

Paul Mitchell

Visoko kakovostne sestavine, inovacije in močna obveza – zavedno delati brez krutosti do živali. To so ključne prioritete oddelka za raziskave in razvoj izdelkov znamke Paul Mitchell. Za njih samo izdelovanje profesionalnih izdelkov za nego las najvišje kakovosti preprosto ni dovolj. Paul Mitchell je (in vedno bo) predan temu, da bi svet postal še lepši kraj kot je.

Professionnel